Vrata

drsna 1

Poleg žičnih ograj vam ponujamo tudi vrata s katerimi se zaključi ograjevanje hiše ali objekta.

Ponujamo vam enokrilna vrata, dvokrilna vrata in drsna vrata za panelne ograje. Vrata so vroče cinkana in dodatno zaščitena s plastjo PVC nanosa. Vrata se uporabljajo za osebni prehod ali kot dvoriščna vrata. Ograjna vrata se izdelajo v dimenzijah po meri po želji stranke.

Enokrilna vrata

Enokrilna vrata oziroma vrata za osebni prehod se vgrajujejo tako, da se panelna žična ograja prekine in se vrata na enak način, kot žična ograja, vgradijo v linijo žične ograje.
Enokrilna vrata so namenjena pogostejšemu prehodu oseb. Običajno so široka 1000 mm (svetla odprtina) ter visoka skladno z vašo ograjo oz. željami

 

V ponudbi imamo tudi vrata standardnih dimenzij, ki so na zalogi:

  • vrata osebni prehod višine 1,03m in širine med stebrički 1,00m.
  • vrata osebni prehod višine 1,23m in širine med stebrički 1,00m.
  • vrata osebni prehod višine 1,53m in širine med stebrički 1,00m.
  • vrata osebni prehod višine 2,03m in širine med stebrički 1,00m.
1a (5)
1a (2)

Dvokrilna vrata

Dvokrilna vrata so izdelana iz cinkanih jeklenih profilov, s prašnim barvanjem pa so še dodatno protikorozijsko zaščitena. Dvokrilna vrata se vgrajujejo, kjer imamo dovolj prostora na dvorišču za manevriranje z vozili. V nasprotnem primeru nas krila vrat, ko so odprta lahko ovirajo. Namenjena so dostopu do: Hiš, Poslovnih objektov, Igrišč. Skratka vhodom, skozi katera je potreben prehod z osebnim vozilom ali delovnim strojem.

Drsna vrata

Samonosilna drsna vrata so idealna rešitev za širše prehode ali ko ni dovolj prostora za odpiranje kril. Odpirajo se lahko ročno ali s pomočjo motorja.
Vgrajujejo se ponavadi tik za postavljeno žično ograjo.
Polnilo okvira vrat prilagodimo vašim željam oz. vaši ograji.

Drsna vrata na koleščkih: Se vgrajujejo tam, kjer imamo dovolj prostora za odpiranje. Glavna razlika od samonosilnih vrata je v tem, da so ta vrata naslonjena na tla in drsijo po vodilu. S tem prihranimo prostor pri odpiranju, saj je za odprtje vrat dovolj enaka razdalja kot je svetla odprtina vrat. Kot polnilo se ponavadi uporabi žična ograja.

1a (1)
1 (11)

Moderna vrata

Čeprav so najbolj razširjena vrata k žičnim ograjam, prav vrata s polnilom iz žičnih ograj, se lahko odločimo tudi za nekoliko drugačen stil vrat, ki se odlično poda k panelnim žičnim ograjam.